[TERUGKIJKEN] Valentijnsdag Prijzendag bij Noorderpers

Maandag 14 februari is er om 19.30 uur weer een Noorderpersbijeenkomst. En het wordt een prijzenslag. Vanavond worden zowel de Noorderpersprijs voor Journalistiek als die voor Communicatie uitgereikt en met als kers op de taart de roemrijke en roemruchtige Reuringprijs.

Bekijk de livestream van de uitreiking hier:

De winnaars krijgen uiteraard alle kans om hun tricks and tips te vertellen zodat jij misschien volgend jaar ook op de nominatielijst terecht komt. Over de nominaties gesproken. Die maken we binnenkort bekend, dus hou de site en onze socials in de gaten.

Ook het publiek (online en in de zaal) kan in de prijzen vallen: test je kennis over journalistiek, communicatie en de actualiteit in de nu al beruchte NoorderpersQuiz.
Special guest is Willem van Reijendam die op zijn eigenwijze eigen wijze met humor en soms ook wat vilein terugkijkt op een in vele opzichten bijzonder 2021.

Kortom dat Valentijnsdiner kan wachten want deze Noorderpers mag je niet missen.

Door de coronamaatregelen is er beperkt plek in de zaal. Daarom zijn we ook te volgen via de stream. Maar hier wil je live bij zijn. Reserveer dus snel  plek in het Forum. Je gratis ticket voor deze avond vind je hier: https://forum.nl/nl/agenda/noorderpers