Uitnodiging Noorderpers 6 juli in Forum Groningen

Bijeenkomst maandag 6 juli in Forum: ‘Het nieuwe normaal werkt voor geen (1,5) meter; communicatie en journalistiek in tijden van corona’

We werken met z’n allen al ruim drie maanden zoveel mogelijk thuis. Noodzakelijk om de verspreiding van het coronavirus te stoppen, maar funest voor de werkrelaties. Dagelijks is er veel nieuws te vinden en te delen, maar vinden we elkaar nog wel? Missen we cruciale informatie door het gemis aan wandelgangen, of is het juist makkelijker geworden om direct contact te hebben met de personen die in het nieuws zijn? Op maandag 6 juli gaan we het tijdens Noorderpers met verschillende ervaringsexperts en andere betrokkenen hebben over de impact van corona op de relatie tussen journalistiek en communicatie. In de Rabostudio van Forum Groningen, want dat mag weer!

Onze gasten in de zaal zijn: Nina Jurna (Correspondent Latijns-Amerika en Suriname), Floor Bremer (Politiek verslaggever RTL Nieuws), Willem Dekker (Dagblad van het Noorden), Mark Dijkhuis (Veiligheidsregio Groningen) en Jorien Bakker (Rijksuniversiteit Groningen). Daarnaast werken we aan een live-verbinding met enkele landelijke verslaggevers.

PROGRAMMA
19:00 uur     Inloop
19:30 uur     Het nieuwe normaal werkt voor geen (1,5) meter
20:30 uur    Afsluiten met borrel (op 1,5 meter)

TWITTER
Iedereen kan aan de discussie deelnemen, zowel binnen als buiten de zaal door middel van Twitter. Op Twitter kun je meedoen door #noorderpers in je tweet te zetten. Tip: volg ons ook op LinkedIn en Facebook.

Let op: In verband met de coronamaatregelen geldt er een maximum van 90 bezoekers in de Rabostudio. Aanmelden (en vervolgens komen) is noodzakelijk, dus wees er snel bij.

U kunt zich hier aanmelden.
Uiteraard zorgen we ook voor een livestream.

Tot maandag 6 juli!

Namens het bestuur van de NOORDERPERS,
Anton Buijs en Jan Rozendaal

en het redactieteam,
Symen Bosma, Jorien Bakker, Frits Emmelkamp, Erik Hogeboom, Susan Pathuis, Bram Douwes en Areke van der Sluis