OK Bubbel, de nieuwe verzuiling en uitreiking Reuringprijs – 3 februari in Forum Groningen

Foto door YURI MANEI via Pexels

We nodigen je van harte uit voor onze eerste Noorderpers in de Newsroom van Forum Groningen, op maandag 3 februari 2020. Met het thema zitten we uiteraard bovenop het nieuws: ‘OK BUBBEL, de nieuwe verzuiling’.

Onze gasten zijn niet de minsten; Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl, Marcel Gelauff, hoofdredacteur van NOS Nieuws, Arnold Karskens, oprichter van Ongehoord NL, Ria Kraa, hoofdredacteur van het Friesch dagblad en prof.dr. Huub Wijfjes, hoofddocent Journalistiek aan de RUG, verwachten we allemaal op ons podium in de Newsroom.

Reuringprijs 2019

Voordat anchorman Bram Douwes onze gasten zijn ‘bubbel-doorprikkende stellingen’ voorlegt, blikken we terug op 2019 met de uitreiking van de Reuringprijs. Wie veroorzaakte vorig jaar de meeste #ophef in Noord-Nederland? Aan de Groningse gedeputeerde Nienke Homan de eer om dit bekend te maken.

Kom je ook?

Naast een nieuwe locatie, hebben we ook een nieuwe aanvangstijd voor de NoorderPers: 19.30 uur. Het programma duurt ruim een uur en daarna is het tijd voor een borrel.

Aanmelden voor maandag 3 februari is wel nodig! Alleen je status op Facebook op ‘Gaat’ zetten, is dus niet voldoende.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier!

Voor je agenda
Wat: Noorderpers
Wanneer: maandag 3 februari 2020, 19.30 – 20.30 uur
Waar: Forum Groningen, Rabostudio + Newsroom

Op de hoogte blijven?
Heb je de laatste nieuwsbrief niet ontvangen, maar wil je wel op de hoogte blijven van het nieuws en de bijeenkomsten van de NoorderPers, dan kun je een mail sturen naar Areke van der Sluis: Areke.van.der.sluis@gasterra.nl.