Maandag 12 december Noorderpers 19.30 uur: Alles voor de clicks en 👍?!

Maandag 12 december is er weer een Noorderpers. Op de gebruikelijke maandagavond, het gebruikelijke tijdstip 19.30 uur en op de gebruikelijke locatie Forum ben je van harte welkom.

Schrijver, NRC journalist en voormalig OP1 presentator en Parool journalist, Hugo Logtenberg (recent nog met breakingnews over Khadija Arib) trapt de avond af. Hij geeft zijn beschouwing op het effect populisme op journalistieke keuzes en reflecteert op zijn eigen keuzes en handelen. Uiteraard gaat hij daarover graag met jou in gesprek. Herken je dit? Of juist niet? Laat je je er door beïnvloeden? Of juist niet? Wordt er bij jou op de redactie onderwerpen gekozen die online lekker scoren? Of is dat niet relevant? Houd je daar rekening mee als woordvoerder?

Samen met Liesbeth Hermans, lector Constructive Journalism verbonden aan de Hogeschool Windesheim en universitair docent Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit en met een vertegenwoordiger van de regionale media, praat Hugo hierover verder. Wat betekent dit bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van het curriculum? Hoe gaan studenten journalistiek hiermee om? Wat is het effect op de regionale journalistiek?

Dit alles onder de bezielende leiding van OOG TV presentator en podcast virtuoos (Grote Markt 1 en Er is geen feestje) Wouter Holsappel.

Deze bijeenkomst wordt niet gestreamd dus hier moet je echt bij zijn. En niet te vergeten de borrel na afloop.